Opnieuw op de trappers

 12 augustus 2017
Inmiddels hebben we de Chinese visa binnen. We hebben gelukkig twee maanden gekregen.
Afgelopen week hebben we onze nieuwe fietsen wat ingereden in de Vogezen en het Zwarte Woud. Dat laatste was erg mooi. Mooie route over vooral veel bospaden en veel klimwerk. Mooi om te fietsen en je komt onderweg amper mensen tegen. Dat was wel anders toen we een dag langs de Rijn reden. Veel mensen op elektrische fietsen. Is ook het eerste waar bij ons naar gekeken wordt............
Maar het was lekker om al wat te fietsen en lekker buiten te zijn. We hebben zin om te vertrekken.
 
13 juli 2017
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het visum voor China is aangevraagd. We hopen dat we een visum voor twee maanden krijgen en dat we dat daar dan nog met een maand kunnen verlengen. Als het goed gaat, kunnen we deze week ook de andere fietsen ophalen. Ja, we zijn toch weer terug naar Avanghon en de goede service van Bike4travel.
Ik werk nog een paar weken en dan gaan we de fietsen ook eens goed inrijden. Goed vooruitzicht!
 
3 maart 2017 
Zoals we al eerder schreven, blijft het fietsen ons trekken. De mooiste manier van reizen en het geeft kansen om de wereld op een geweldige manier te ontdekken en bekijken. Daarom gaan we nog een keer langer weg.
De voorbereidingen zijn al in volle gang, want eind augustus vliegen we naar Chengdu. We gaan starten in China, maar deze keer staan ook Japan en Zuid Korea op ons verlanglijstje, net als Myanmar.
Als we gaan rijden, proberen we jullie regelmatig via de site te informeren over onze reis.
Blijf ons dus volgen!